Eerste Grote Windows 11

 In Windows 10 Laatste Updates

De eerste grote Windows 11-update, die gepland is voor de komende maand, voegt onder meer ondersteuning van Android-apps toe. Ook wordt het mogelijk om het scherm te delen en gesprekken te muten vanuit de taakbalk.

  • Wel raar dat er gewoon twee compleet verschillende items van zijn, dan.
  • Wat mij betreft is dat het enige alternatief voor visual studio.
  • Maar toch, als het kan ben ik wel over naar Linux hoor.
  • Het is winter dus heb ik een trui aan, of een vest of …

Voor web development kun je wel alternatieven gebruiken, maar dan nog is VS een akelig compleet pakket dat je niet snel met gratis IDEs evenaart. VS code werkt bijvoorbeeld best aardig maar de intellisense in VS is vele malen beter. Puur vanwege visual studio heb ik nog Windows nodig. Zo gauw ik dat weg gewerkt krijg , werk ik direct op Linux. Ik hoop toch echt dat er een mogelijkheid voor een klok in de taakbalk op je 2e scherm komt. Die mis ik echt als ik een game speel of film kijk. Begrijp ik het goed dat het installeren van Android apps via bijv.

Tip 5: Update Je Driver

Een hogere helderheid zorgt er niet alleen voor dat je jouw scherm goed ziet in goed verlichte ruimtes, maar het zorgt ook voor heldere kleuren. Ik zit nu op een Windows 11 machine, en daar lijkt het inderdaad verdwenen te zijn. Dit zou dan met deze update terug komen, en waarschijnlijk net zoals « Search », « Task view », « Widgets » en « Chat » aan en uit te zetten zijn via de taskbar settings. Heb zo ook de vierkante msvcp110.dll blokken in het start menu weer terug, en de rechte muisknop op de taskbar voor taskmanager. Dat gaat over het links uitlijnen van de knoppen op de taakbalk. @VinylRecord heeft het over het plaatsen van de taakbalk verticaal aan de linker rand van het scherm. Zover ik weet heb ik mijn tweede account als « Insider » ingesteld, maar vreemd dat we elkanders links niet kunnen openen en dat er een verschil zit in aantal upvotes/comments.

Is de sticker niet aanwezig, dan kan de productcode worden achterhaald met een tool alsProduKey. Controleer vervolgens of Windows 7 volledig up-to-date is , ga bij voorkeur pas verder als er na een herstart van Windows 7 geen nieuwe updates meer worden aangeboden.

Tip 1: Pas De Kleuren Aan Via Je Monitor

Ben er ondertussen al redelijk aan gewend, maar ergens mis ik het nog wel. Ik wil gewoon mijn klok weer terug op alle schermen. Wat ik wel zie is dat de feedback die ik zie onderdeel is van een Collection, dus feedback over hetzelfde zou dus samengevoegd moeten zijn zoals ik het begrijp. Hij staat momenteel trouwens op plek #2 met votes. Dus hij is in de afgelopen 12 uur keihard gestegen. Ga vervolgens subreddits af over Windows 11 of tech sites waar Windows 11 op besproken wordt, daar komt de klacht over de taakbalk ook veelvuldig voorbij. Daarnaast stellen zij niet dat niet gegroepeerd de standaard moet worden maar een EXTRA OPTIE.

Je gaat het trouwens nooit geloven, maar Windows 10 start naar mijn gevoel sneller virtueel op in Iinux dan het gewoon opstart op mijn laptop (niet-virtueel). Een paar Insiders die erom vragen weegt niet op tegen de 1,4 miljard gebruikers die Windows heeft.

Recent Posts
Construct Solutions